چرا قهوه تازه بهترین قهوه است ؟

چرا قهوه تازه بهترین قهوه است ؟

چرا باید قهوه تازه (Fresh Coffee) بخریم ؟

یکی از مهم ترین نکاتی که زمان خرید قهوه تازه ، باید به آن دقت کنید تاریخ روست آن است به این معنی که قهوه ای که نوش جان میکنید عطر و طعم خود را از دست نداده باشد

شما زمان خرید قهوه بسته بندی در بهترین حالت میتوانید قهوه ای با تاریخ تولید 2 ماه قبل و تاریخ روست نامشخص بخرید

و قهوه در بهترین حالت زمانی بین 2،3 روز تا 2 هفته بعد از روست تازه میماند پس بهتر است قهوه خود را از فروشگاه های قهوه تازه تهیه کنید

ما به شما پیشنهاد میدهیم ادامه مطلب را بخوانید تا با دلایل بیشتری برای خرید قهوه تازه آشنا شوید …. 

 

قهوه تازه چیست 

دانه های قهوه در اصل در شکل و شمایل سبز رنگی هستند که پس از فرآوری شدن (روست قهوه) بسته بندی می شود.

دانه قهوه تازه
دانه قهوه تازه

روست کردن قهوه به معنای حرارت دادن دانه های قهوه است که رنگ دانه های سبز آن در اثر گرما آماده ی مصرف می شوند 

این کار در واقع مانند بو دادن تخمه است البته از نوع تخصصی آن !

درباره ی مصرف قهوه تازه باید گفت که برای جلوگیری از افت عطر و طعم هر چه بهتر قهوه باید دانه های آن را به طور کامل نگهداری کنیم

و در هر بار مصرف آن را آسیاب کنیم زیرا قهوه های از پیش آسیاب شده یا (pre_ground) یک طعم ماندگی و بیات شدگی دارند که بر کیفیت قهوه ی استفاده شده اثر می گذارد.

هنگامی که صحبت از قهوه تازه می شود منظور قهوه ای است که به تازگی فرآیند رست شدن را از سر گذرانده است.

سپس می توان آن را مورد استفاده قرار داد و این بدان معناست که فاصله ی زمانی از برشت دانه تا دم کردن آن بسیار کوتاه می باشد.

پس از فرآیند جدا کردن دانه از گوشت میوه , دانه های قهوه آماده ی مرحله ی رست شدن یا بو دادن قهوه می شود.

بسته بندی دانه های قهوه به شکلی خاص است و شامل مراحلی است مانند آزاد سازی گاز هایی درون بسته بندی این قهوه ها که از ورود هوا به داخل بسته ممانعت می کند, علاوه بر آن اجازه ی ورود نور و رطوبت را نیز نمی دهد.

همه ی دوستداران و طرفداران قهوه بر این امر واقف اند که هر برند قهوه از یک بسته بندی منحصر به فردی  استفاده می کند

گرچه این بسته بندی های استاندارد با هم متفاوت هستند اما همه ی آنها یک وجه اشتراک دارند و آن دریچه ی خروجی رایحه ی آنهاست که درونشان تعبیه شده است.

این بسته بندی ها علاوه بر اینکه از خروج عطر و طعم بسیار فرار قهوه جلوگیری می کنند مانع از خروج روغن دانه ی قهوه می شود اما با باز شدن قهوه و آسیاب کردن آن, همه ی رایحه و عطر خوش قهوه از بین

دانه قهوه

 می رود.

دلایلی که به خرید قهوه تازه منجر می شود عبارت است از:

قهوه ی آسیاب شده در آزاد سازی گازها بیشتر نقش دارد و اگر در معرض هوای آزاد قرار بگیرد طعم و عطر خود را به شدت از دست خواهد داد

که در نتیجه یک قهوه ی بسیار بد طعم و یا بی مزه و بیات شده خواهیم داشت, همچنین باید خاطر نشان کرد که قهوه ی آسیاب شده,  آسیب پذیری بیشتری نسبت به رطوبت دارد

که اثر گذاری منفی بر روی روغن های موجود در قهوه می گذارد.

در سالهای اخیر شیفتگان نوشیدن قهوه در کشور نسبت به سالهای گذشته بیشتر شده است.

برای خرید یک قهوه تازه و اصل ابتدا خریدار باید آگاهی لازم راجع به انواع قهوه داشته باشد تا به دلیل نداشتن دانش کافی و عدم تشخیص قهوه ی اصل از تقلبی فریب افراد سود جو و کلاهبردار را نخورد.

توصیه ی ما به شما خرید قهوه تازه است.

کارشناسان قهوه در باریسما به خوبی برای خرید یک قهوه تازه و دلچسب به شما راهنمایی میدهند

با ما در ارتباط باشید

 

این نوشته در قهوه ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *