قهوه کلد برو
اگر دوست دارید در تابستان یک قهوه سرد خوب نوش جان کنید اما از این که بسیاری از مزه ها آبکی و یا خیلی تلخ یا ترش با اسیدیته بالا هستند ناراحت هستید این مقاله به شما کمک میکند بهترین نوع قهوه سرد را با روش کلد برو دم کنید با این روش دم کردن یک قهوه باکیفیت و حرفه ای شفاف را به دست خواهید آورد.
تهیه قهوه با این روش خیلی هم فیل هوا کردن نیست نگران نباشیدنیاز نیست که شما یک باریستا حرفه ای باشید برای تهیه این نوع قهوه به چیزی فراتر از قهوه لیوان و صافی نیز احتیاج ندارید.
طرز تهیه
دانه های قهوه را درشت آسیاب میکنیم میتوانید این کار را در خانه یا هنگام خرید قهوه از فروشگاه اینترنتی باریسما با انتخاب آسیاب مخصوص کلد برو انجام دهید .
قهوه آسیاب شده را با آب قاطی کرده کمی هم میزنیم و اجازه میدهیم به مدت 12 ساعت خیس بخورد
به آرامی قهوه وارد آب میشود و صبح روز بعد میتوانید آن را صاف کنید.
مزایای روش کلد برو
- در مدت 12 ساعت آرام آرام تمام عطر و طعم عالی قهوه را از دانه ها بیرون می کشد ( و این شامل کافئین هم میشود جای نگرانی نیست!)
- بیشتر ترکیباتی را که باعث طعم تلخ و ترش شدن قهوه می شوند ، بر جای می گذارد.
- این بدان معنی است که قهوه کلد برو به طرز باورنکردنی صاف و تقریباً شیرین است.
شما میتونید غلظت قهوه خود را نیز تنظیم کنید .
اگر قهوه شما به اندازه کافی قوی نبود میتوانید با زیاد کردن نسبت قهوه به آب قهوه قوی تری به دست آورید پیشنهاد ما این است که با یک فنجان قهوه که در چهار فنجان آب قوطه ور شده است شروع کنید و در صورت کم یا زیاد بودن غلظت قهوه را کم تر یا بیشتر کنید.
غلظت این قهوه به خودی خود برای ترکیب با شیر یا سرو قهوه با یخ مناسب است اگر غلظت نهایی به سلیقه شما نبود میتوانید با مک یا زیاد کردن قهوه غلظت را بالا یا پایین کنید تا به تعادل برسید.
این روش برای افرادی که پر مشغله هستند و صبح ها نیاز به قهوه فوری با طعم استثنایی دارند عالی میباشد و بسیار توصیه میشود.
شما میتوانید این نوع قهوه را هر هفته برای هر روز خود آماده کنید و در طول هفته صبح ها خیلی سریع و راحت از آن استفاده کنید با این روش هر روز قهوه تازه در دسترس دارید
آماده دم کردن قهوه هستید ؟ همین الان از باریسما قهوه و لوازم مورد نیاز خود را تهیه کنید
باریسما رو برای اطلاع از تخفیف ها و آموزش ها در اینستاگرام دنبال کنید